VERSLAG

Bluepers pakt de punten

14/05 – Nistelrode - Bluepers begon zwak op bezoek in Nistelrode, maar gedurende de eerste helft wist het de wedstrijd te kantelen, waarna ze in de tweede helft heer en meester waren. Het resulteerde in een 2-6 overwinning, wat gezien de kansen best nog hoger had kunnen uitvallen.

Doel: Rob v Loon;
Verdediging: Job vd Akker, Kris v Nistelrooij (Sander Megens 45), Frank Smits, Peter Dielissen;
Middenveld: Hein vd Doelen, Rick v Aalst (Arjen Zwinkels 50), Roy vd Akker, Joost Pieterse (Cas vd Wouw 45);
Aanval: Christophe Janssen (Quinn Smits 45), Bart Broeksteeg (Robbert Zwinkels 60).