VERSLAG

Bluepers wint laatste thuiswedstrijd

10/04 – HEESCH - In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen moest HVCH het thuis opnemen tegen de hekkensluiter OSS’20. Waarschijnlijk zou dit de slechtste wedstrijd van het seizoen zijn, maar toch werd deze winnend afgesloten 5-2.

Bluepers startte voor de verandering weer eens in een 4-3-3 opstelling, ondanks dat dit de laatste jaren weinig succes had gebracht. De Heeschenaren begonnen zwak aan de wedstrijd en leden veel balverlies, waardoor ze moeilijk aan aanvallen toekwamen. Bij één van de 1e counters was het echter wel raak. Peter Dielissen vond Stephan Geurts die de bal simpel kon binnenwerken. Niet veel later werd hands gemaakt door OSS’20 waardoor de bal op de stip ging. Dit buitenkansje was wel besteed aan Stephan Geurts die zijn 2e van de middag maakte. Hierdoor ging HVCH met een 2-0 voorsprong de rust in.

In de 2e helft was men nog steeds niet geheel wakker bij Bluepers en werd er weer zwak begonnen. Na zo’n 10 minuten in de 2e helft zag Broeksteeg een solo vanaf eigen helft beloont met een doelpunt na een geplaatst schot in de verre hoek. Er werd echter steeds slordiger gespeeld waardoor OSS’20 terugkwam tot 3-1. 20 minuten voor tijd werd er weer hands gemaakt door OSS’20 waardoor Joost Pieterse mocht aanleggen van 11 meter, deze bal werd onberispelijk binnen geschoten. Even later werd er bij een corner van OSS’20 niet accuraat gehandeld en viel de 4-2. Vlak voor de tijd werd de wedstrijd op slot gegooid. Stephan Geurts zette Bart Broeksteeg alleen voor de keeper, waarna deze werd verschalkt met een stift. Hierdoor werd de laatste thuiswedstrijd van HVCH winnend afgesloten.

verslag: Bart Broeksteeg

HVCH - OSS'20 5 - 2