VERSLAG

BLUEPERS bewaard kalmte ondanks verlies

23/01 – SCHIJNDEL – HVCH verloor zondag hun eerste wedstrijd na de winterstop. Avanti'31 was in eigen huis met 6-0 te sterk. Van paniek willen ze bij Bluepers echter niets weten."Met voetbal verlies je wel eens, als dit dan is in een vriendschappelijke wedstrijd tegen een kampioenskandidaat die een klasse hoger speelt dan moet je je daar niet druk over maken", aldus Willy vd Akker. Bluepers kon in de wedstrijd tegen Avanti'31 niet beschikken over 9 selectieleden door blessures of priveomstandigheden. Vanaf het begin was duidelijk dat het collectief van Avanti'31 sterker was. Het duurde echter lang voordat dit ook in de score werd uitgedrukt. Met rust stond het 4-0 voor de thuisploeg en hier was verder ook niet veel op aan te merken. Na rust kreeg Bluepers meer grip op de wedstrijd. Het was echter aan falen in de voorhoede en slechte eindpassing te danken dat dit niet resulteerde in doelpunten. Aan het einde van de tweede helft scoorde Avanti'31 nog twee gelukkige doelpunten, wat resulteerde in een 6-0 eindstand. Volgende week speelt Bluepers hun eerste competitiewedstrijd na de winterstop tegen sv Ruwaard. Het is zaak dat dan de punten wel mee naar huis worden genomen.

verslag: Bart Broeksteeg

Avanti'31 - HVCH 6 - 0