VERSLAG

Bluepers buit numerieke meerderheid uit tegen Ruwaard

18/10 – Heesch – Door het vrij behoorlijke voetbalweer kwamen er maar liefst 12 fans naar de talententempel in Heesch. Bluepers had deze week geoefend op de 4-4-2 formatie en de coach besloot deze vandaag dan ook weer toe te passen.

In eigen huis weet Bluepers de weg naar het vijandige doel aardig te vinden en dat was zondagmorgen tegen sv Ruwaard niet anders. In totaal scoorden de spelers van de Heeschenaren 8 keer. “Maar we hebben ons natuurlijk wel tekort gedaan” stelde Peter Dielissen in een gesprek met het ANP. “We hadden natuurlijk veel vaker moeten scoren.

Dat de score niet hoger uitviel in de wedstrijd tegen Ruwaard had er vooral mee te maken dat het vizier niet geheel op scherp stond. Ruwaard was genoodzaakt de wedstrijd te starten met slechts 8 spelers. Hierdoor speelde bijna de gehele wedstrijd zich af op de helft van Ruwaard. Uiteindelijk zou er een uitslag van 8-0 op het scorebord komen en dat terwijl de thuisploeg liefst 53 (!) schoten richting het vijandelijke doel loste.

In de rust stond er een tussenstand in de boeken van 4-0 dankzij een doelpunt van Niels van Venrooij en een loopzuivere hattrick van Bart Broeksteeg. In de tweede helft kwamen hier nog doelpunten bij van Nick van der Biezen, Peter Dielissen, Alex van Cruchten en een mooi doelpunt van Joost Pieterse.

Voor volgende week staat er een rustdag op het programma. De week erna zullen Bluepers een uitwedstrijd spelen in Nuland. Het is in ieder zeker dat er gewonnen zal moeten worden zonder de afwezige Dielissen. Ook is het nog niet duidelijk of Gielis, W vd Akker, Megens en A vd Akker terug zullen keren van een blessure.

Doel: Tom Lagarde;
Verdediging: Bart Kuppen, Nick vd Biezen, Walter v Aalst, Niels Langens (Nalsey Zimmerman 46);
Middenveld: Niels v Venrooij, Peter Dielissen, Bart Broeksteeg, Laurenz Maas;
Aanval: Alex v Cruchten, Joost Pieterse.