VERSLAG

HVCH 12 geeft vroege voorsprong niet meer af

30/11 – HEESCH - van een verslaggever -

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen het 4e elftal van WHV ging HVCH 12 op de foto. Door een overeenkomst van een drietal sponsors gingen we de koude ochtend van 30 november 2008 het nog bevroren veld op met geheel nieuwe wedstrijdtenues. We waren fit en gedreven, trots op onze nieuwe kleuren! Zo gingen we dan ook totaal anders de wedstrijd van start. Niet zo gedesillusioneerd als de laatste paar weken, maar vol vuur en gedrevenheid.
De eerste helft was bepalend voor de gehele wedstrijd. HVCH maakte vroeg de openingstreffer. De voorsprong werd even later uitgebreid naar 2 tegen 0. Loosbroek kwam terug, maar snel was er weer een marge van 2 doelpunten verschil door een uitgespeelde actie van Alex v Cruchten en Willy vd Akker.

De ruststand van 3-2 bleef vervolgens in de tweede helft gehandhaafd. HVCH 12 kon bij het laatste fluitsignaal opgelucht adem halen. Deze lastige winst op WHV doet veel goed voor het zelfvertrouwen.

Doel: Mike Fransen;
Verdediging: Bart Kuppen, Bart Broeksteeg (Nick vd Biezen 46), Walter van Aalst, Nalsey Zimmerman;
Middenveld: Sander Megens ( Joost Pieterse 46), Arno vd Akker, Laurenz Maas;
Aanval: Peter Dielissen, Alex v Cruchten, Willy vd Akker.