VERSLAG

HVCH 12 verzuimt de Winning Mood door te zetten

02/11 – VEGHEL – Na een felle strijd vorig weekeinde, waren de spelers van HVCH 12 klaar voor de volgende belangrijke pot. Uit naar Blauw Geel 18 stond ditmaal op het programma. Maar HVCH kwam nogal van een koude kermis thuis. "Waren ze aan het slapen".. Nog met het hoofd bij de vorige avond?? De rust ging HVCH in met een 3-0 achterstand. Dat beloofde niet veel goeds voor de tweede helft. Het twaalfde van Heesch kwam laat in de wedstrijd nog enigzins terug. De wedstrijd ombuigen was echter niet meer mogelijk. De eindstand werd gezet op 4 tegen 2.

Doel: Mike Fransen;
Verdediging: Nalsey Zimmerman (Bart Kuppen 46), Willy vd Akker (Nick vd Biezen 46), Walter van Aalst, Casper vd Broek;
Middenveld: Sander Megens (Bart Broeksteeg 46), Arno vd Akker, Laurenz Maas;
Aanval: Joost Pieterse, Peter Dielissen, Niels v Venrooij.