VERSLAG

Heeswijk 6 - HVCH 12

21/09 – HEESWIJK – Na de verloren wedstrijd van vorig weekend, wilden we er deze zondag weer flink tegenaan. Gemotiveerd liepen we de kleedkamer uit. Wachtend op het fluit signaal nam HVCH de aftrap.

wedstrijdverslag

Al snel zagen we dat de tegenstander in de verdediging goed aan het rond spelen was. Ook wij konden over links een aantal goede aanvallen opzetten. Eén van die aanvallen werd door Bennie helaas niet met een vroege voorsprong bekroond. “Ik mistte de bal door een “polletje” aldus Bennie.
Vervolgens werd vanuit een corner de bal goed binnen gekopt door de sterke en boomlange spits van Heeswijk. De verdediging stond zowaar te slapen.
Aan beide kanten kwamen verder wat kleine kansen. Na een tijdje kreeg Heeswijk een vrije trap op de rand van de 16 meter. Een muurtje werd gezet, maar het schot kon niet gekeerd worden en het werd 2-0 voor Heeswijk.

Met 2 doelpunten achter gingen we de rust in. Onze geblesseerde linkerverdediger (en persfotograaf voor deze wedstrijd) deed in de kleedkamer zijn zegje. Hij probeerde ons op te peppen voor de tweede helft.

Meteen werd duidelijk dat we haast geen kansen meer kregen. Na de rust had de tegenstander een snelle aanvaller in het veld gebracht. Er kwam veel dreiging over de rechterkant. Maar dankzij concreet optreden van Casper vd Broek kreeg hij weinig kans tot scoren. Al snel kreeg Heeswijk wederom een corner, deze draaide op wonderbaarlijke wijze bij de 2de paal het net in. Het stond 3-0 voor Heeswijk.
HVCH kwam bijna niet meer tot de middenlijn en liep constant achter de feiten aan. Fout op fout werd gemaak en de 4-0 was een feit.
De wedstrijd liep ten einde, iedereen had veel energie gegeven en we zaten er fysiek en mentaal doorheen. De snelle rechter aanvaller kwam over onze rechterflank omdat hier de verdediging totaal verdwaald was. Onze keeper kon hem in eerste instantie nog van het scoren beletten. Maar na wat kap en draaiwerk werd Mike uitgespeeld en kon hij binnenschieten. Met vijf tegen nul op de teller en tien seconden later op de klok floot de scheidsrechter af.

Nabeschouwing

Dode spelmomenten zijn werkelijk dodelijk voor ons HVCH. Dat word flink trainen deze week om aankomende zondag weer voor 3 punten te kunnen gaan.

geschreven door: Niels van Venrooij ("Bennie")

Doel: Mike Fransen;
Verdediging: Bart Kuppen, Willy vd Akker, Niels Langens (Niels v Venrooij 45), Casper vd Broek;
Middenveld: Nick vd Biezen, Sander Megens (Peter Dielissen 45), Arno vd Akker (Marcel vd Akker 75), Laurenz Maas;
Aanval: Alex v Cruchten (Bart Broeksteeg 20), Joost Pieterse