VERSLAG

HVCH laat thuis wederom dure punten liggen

21/10 - HEESCH - Met hoge verwachtingen en een goed gevoel begonnen we aan de wedstrijd tegen NLC´03. We pakken ze wel even.. nulletje of 6, 7 was het motto. Eventjes ons doelsaldo omhoog werken tegen de hekkensluiter van de competitie. Dit alles kwam echter bedrogen uit. De domper van vorige week tegen FC de Rakt werkte door in de wedstrijd van NLC. Dit resulteerde in een nederlaag van 0 - 1.

voorbereiding

Voor de wedstrijd begon was er goed nieuws, bijna heel de selectie was compleet en we konden beschikken over een echte keeper (Roel de Bie). Dit omdat HVCH 10 een van de weinige teams was die deze ochtend moest voetballen. De verwachtingen waren hoog aangezien er nog geen punten waren gepakt door NLC. Er werd uit gegaan van een overwinning, iets wat goed uit zou komen want HVCH maakte nog steeds kans op het onderlinge periode kampioenschap van de club.

wedstrijdverslag

Vanaf minuut 1 rommelde het bij HVCH. De ploeg van Norbert Litta Combinatie bleek toch een stuk sterker als verwacht. Aan beide kanten waren er wat kleine kansen. Veel van de aanvallen van NLC gingen over links. Zowel Casper als Marcel hadden hier moeite mee. Cel vroeg daarom een wissel aan, Walter viel in voor hem, waardoor Peter op de plaats van Cel kwam te staan. Dit zorgde voor meer creativiteit op het middenveld, echter stagneerden de aanvallen steeds op het moment dat de bal de spitsen bereikte. Een aantal ongelukkige momenten gepaard met wat geluksballetjes en prachtige reddingen van Roel hield de ruststand op 0-0. Teleurgesteld gingen de spelers richting kleedkamer.. al dan niet op voetbalschoenen.

In de tweede helft stond er een compleet ander elftal op de grasmat. Dit zorgde echter niet voor het gewenste resultaat. Met diverse kansen aan beide zijden kon het nog alle kanten op. Rond de 80' minuut kwam NLC 2 maal door de defensie van HVCH, en dan viel daar toch de gehaaide treffer. Het buitenspel op aangeven van de grensrechter werd volledig genegeerd door scheidsrechter B. v Breda. Een 0 - 1 voorsprong voor NLC. HVCH ging vervolgens vol in de aanval maar dit mocht niet meer baten. Zowel Peter als Laurenz konden nog tot een afstandschot komen maar ook dit resulteerde niet in een treffer. Eindstand: 0 - 1

nabeschouwing

Concluderend laten we telkens thuis de punten liggen. Niet erg vrolijk met thuiswedstrijden tegen OSS'20 & Nooit Gedacht in het vooruitzicht. Teleurgesteld ging men de kantine in, alwaar bekend werd gemaakt dat Niels van Venrooij vanaf volgende week officieel HVCH 10 member is geworden. Voor velen was dit samen met 'club van de week' het enige positieve nieuws van deze dag.

Doel: Roel de Bie;

Verdediging: Casper vd Broek (Nalsey Zimmerman 46),  Willy vd Akker, Peter Dielissen, Niels Langens (Bart Kuppen 46)

Middenveld: Marcel vd Akker (Walter v Aalst 25), Christian Gielis, Bart Broeksteeg (Alex v Cruchten 46), Sander Megens (Nick vd Biezen 46)

Aanval: Laurenz Maas, Joost Pieterse.