VERSLAG

Gelijke strijd - gelijk resultaat!

14/10 - HEESCH - Eigenlijk kwam het er op neer dat de eerste helft totaal voor ons was. 3-0 met de rust. En daarna kwam de tweede helft. Die totaal voor hun was. Eindstand 3-3.

Het was een prachtige zondag ochtend. De zon kwam op zetten, en belichtte het nog enigzins natte gras. HVCH had er zin in. We begonnen daarom ook opgetogen aan de wedstrijd.

Door al vroeg te score te openen hadden de Bluepers een lekkere start gemaakt. De eerste helft bepaalden we het hele spel. FC de Rakt was nergens op het veld te bekennen. Door mooie acties en leuke goals was het een leuke eerste helft. Met als ruststand een 3-0 voorsprong, kon deze middag eigenlijk al niet meer stuk.

We gingen de kleedkamer in. Daar kregen we een aantal spelerswissels te horen. Enkele noodgedwongen, door blessures. Maar door de grote spelersselectie hebben we een eerlijk beurten systeem voor het wisselen. Dus ook vooral wissels 'omdat het moest'.
Enkele aparte beslissingen zorgden ervoor dat de tweede helft gestart werd met een totaal nieuwe verdediging. Onze laatste man Christian ging eraf. Daarvoor in de plaats kwam Peter Dielissen. Peter had de vorige avond enkele druppels alcohol te veel genuttigd. En mede hierdoor was zijn spel beneden normaal niveau.

Jammer maar waar, dit konden we achter in de verdediging dus juist absoluut niet hebben.
De snelle 3-1 was een feit. Irritaties ontstonden. Fouten werden er gemaakt. Blunders en zelfs bloopers... Binnen een kwartier spelen was HVCH weer terug bij af. Met nog zo'n 20 min te spelen stond het gelijk, 3-3.

In de laatste paar minuten van de wedstrijd kon het werkelijk waar nog alle kanten op. Kansen voor beide elftallen. Goals bleven echter uit. Gelukkig maar want dit zou naar mate het spel niet verdient zijn geweest. De conclusie voor deze wedstrijd was simpel. gelijke strijd, gelijk resultaat. Beide teams waren teleurgesteld maar uiteindelijk wel enigszins tevreden. Voor HVCH was het een dramatische tweede helft, dus enkele spelers hadden er enorm de pee in.

verslag: Laurenz Maas

HVCH 10 -FC de Rakt 3 3 - 3