DER HERBSTTOR

Wie maakte het mooiste doelpunt van de 1e competitiehelft

Heesch – Breng hier uw stem uit om het mooiste doelpunt van Bluepers te bepalen gezien over de eerste helft van de competitie. Onze specialisten hebben een top 5 samengesteld waaruit kan worden gekozen.

Doelpunt 1:

In het eerste competitieduel werd een verrassend mooi doelpunt gemaakt door Bart Broeksteeg. Na een afgeslagen aanval kreeg Broeksteeg de bal op links en met een verwoestend hard schot van buiten de 16 vloog de bal diagonaal de rechterkruising in.

Breng hier uw stem uit voor het doelpunt van Bart Broeksteeg

Bart Broeksteeg - Top Oss

Doelpunt 2:

Net na rust ziet Stephan Geurts de keeper 2 meter voor zijn doel staan. Wat volgt is een schot over de keeper heen, helaas is deze bal niet hard genoeg, echter door een balworsteling van de keeper is het toch de 4e goal van de middag.

Breng hier uw stem uit voor het doelpunt van Stephan Geurts

Stephan Geurts - OSS'20

Doelpunt 3:

De wedstrijd waarbij Alex van Cruchten een hoofdrol opeiste en een loepzuivere hattrick maakte leverde ook een schitterende kopgoal van de Heesche spits op. Op aangeven Peter Dielissen kopt Alex de bal schitterend over de keeper heen wat resulteerde in de gelijkmaker. (uiteindelijke stand 5-3)

Breng hier uw stem uit voor het doelpunt van Alex van Cruchten

Alex van Cruchten - Nulandia

Doelpunt 4:

Het was Laurenz Maas die tegen Berghem Sport met een droog schot in de linkerbenedenhoek de Bluepers op voorsprong zet. Deze goal is extra knap omdat Laurenz wegens diciplinaire redenen langs het veld stond en ten tijde van een verschrikkelijke blessure moest invallen.

Breng hier uw stem uit voor het doelpunt van Laurenz Maas

Laurenz Maas - Berghem Sport

Doelpunt 5:

Vlak voor rust in de uitwedstrijd tegen Prinses Irene scoorde Sander Geurts een schitterende kopbal op wederom aangeven van Peter Dielissen. Saillant detail was dat tijdens de blessure behandeling exact was afgesproken hoe deze goal gemaakt zou worden.